elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a l'alcalde de Morella que dimita per “castigar” als veïns a traslladar-se a Vinaròs per a vacunar-se

El PP demana a l'alcalde de Morella que dimita per “castigar” als veïns a traslladar-se a Vinaròs per a vacunar-se
  • L'alcalde va assegurar que Morella seria centre de vacunació comarcal “y va mentir”. Hui els veïns de la capital dels Ports recorren més de 150 kilòmetres per a rebre la vacuna

Els veïns de Morella i els seus pobles han hagut de realitzar trasllats de més de 150 quilòmetres per a poder rebre la vacuna quan el seu alcalde, el socialista Rhamsés Ripollés, va anunciar que la ciutat seria centre de vacunació comarcal.

“Rhamsés Ripollés ha de dimitir perquè va mentir a la població quan els va assegurar que no haurien de desplaçar-se per a rebre l'injectable. Degué dimitir fa un any, quan davant una pandèmia que va deixar moltes víctimes en la localitat va ser incapaç de reclamar accions contundents que frenaren la virulència de la primera ona. I degué dimitir quan es va dedicar a recaptar donatius per a un fons Covid del qual finalment va alimentar a l'empresa del germà del president de la Generalitat Valenciana”.

Per a Jesús Lecha, “Morella mereix polítiques que invertisquen en els veïns, creen en ells, els injecten liquiditat i blinden el seu futur”. “Mereix que no els esmenten quan diuen que no poden baixar impostos, perquè la població no entén que hi haja diners perquè es pugen els sous però, quan toca baixar la pressió fiscal es neguen a fer-ho”.

La desconfiança “arriba molt més allà quan directament els esmente”. “No es pot tractar a la població amb el menyspreu que el PSOE habitua, i molt menys castigar-los a realitzar trasllats de més d'una hora per a poder vacunar-se quan es tracta de població sensible, amb una edat avançada i que corre riscos innecessaris si ha d'agafar el seu vehicle per a poder vacunar-se”. En definitiva, “els veïns de Morella esperen que hi haja un govern municipal capaç de resoldre els seus problemes i no crear-los, però sobretot, capaç de protegir-los”, ha considerat el portaveu del PP.

Pujar