elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP celebra que el PSOE recolze a Morella la rebaixa de l'IVA a les perruqueries després d'abstenir-se a Diputació

El PP celebra que el PSOE recolze a Morella la rebaixa de l'IVA a les perruqueries després d'abstenir-se a Diputació
  • El portaveu del PP, Jesús Lecha, aplaudeix el suport a la seua moció que exigeix rebaixar del 21% al 10% l'IVA que el Govern de Sánchez imposa a huit professionals de Morella

  • “El PSOE hauria de deixar clar a la ciutadania la seua postura, perquè es suposa que són els mateixos i els seus vots són diferentes. És la hipocresia de l'esquerra”, assenyala

El Partit Popular de Morella va aconseguir ahir que la seua moció per a rebaixar l'IVA a les perruqueries i els salons de bellesa en la localitat tirara avant. Ho va fer amb el suport del PSOE, que va votar a favor de la iniciativa del PP tan sols 24 hores després que aquest mateix partit es negara a recolzar aquesta mateixa proposta que el PP presentava en Diputació.

“Estem contents que l'acord s'haja aconseguit. Perquè l'objectiu és que els huit negocis dedicats a prestar aquest servei essencial en el nostre municipi vegen reduïts els costos extraordinaris als quals s'han vist sotmesos des de l'inici de la pandèmia”, ha declarat Jesús Lecha, portaveu del PP a Morella.

En aquest sentit, “ara desitgem que aquest acord arribe a les instàncies oportunes perquè el Govern de Pedro Sánchez, el que ha d'adoptar aquesta decisió, assumisca la proposta i la implemente. És el que estan esperant els professionals d'un sector el servei del qual no constitueix un luxe. Tot el contrari, presten un servei essencial que en alguns casos és absolutament necessari, com és el cas de pacients oncològics o víctimes d'accidents”.

Des del PP, “defensarem d'una forma clara i ferma aquesta proposta que suma i rema a favor dels autònoms que continuen hui alçant la persiana dels seus negocis per a garantir aquesta atenció a la ciutadania”. I “ho farem de manera clara enfront d'un PSOE que pensa de manera diferent segons on es trobe”. En efecte, “la població no entén que en Diputació, el PSOE s'abstinguera a la nostra proposta per a baixar l'IVA a aquest sector i, només 24 hores més tard, a Morella, el PSOE la votara a favor. Entenem que la ciutadania vol tindre les coses clares i no s'entén que sent els mateixos tinguen postures diferents”.

Pujar