21 de setembre de 2020 21/9/20

Mónica Oltra i Manolo Mata, s'enreden en Twitter per qui “baralla” més contra la dreta

Mónica Oltra i Manolo Mata, s'enreden en Twitter per qui “baralla” més contra la dreta - (foto 1)

  Els 280 caràcters que componen un missatge en Twitter poden donar per a molt o per a poc. Tot dependrà, com és lògic, del contingut que s'incloga en aquest. Hui aquesta qüestió ha arribat al si del govern del Botànic provocant que dos dels seus protagonistes més sonors intercanviaran uns tuits carregats de ressentiment.

  Els protagonistes: Manolo Mata, síndic del PSPV-PSOE, i la vicepresidenta del Consell i líder de Compromís, Mónica Oltra. Tot ha començat amb un missatge del socialista, el qual resa: “Seria interessant que en aquesta campanya electoral Compromís i Podemos s'animaren a fer campanya contra la dreta, no solament contra el PSOE no siga ens deixen sols barallant contra aqueixa dreta. En realitat sempre ha sigut així”.

  Unes paraules que no han tardat a tindre resposta per part de la de Compromís, qui incrèdula escrivia en el seu compte: “Lluitant sempre sols contra la dreta? De debò?”. Una sorpresa a la qual li seguia una reflexió i un silenci: “Pense que ‘sempre’ i ‘mai’ són paraules massa grosses per a l'ésser humà. Pense moltes altres coses de la teua *tuit però calle per moltes raons, entre altres, l'afecte que et tinc”.

  Paraules donades suport també per l'altra part al·ludida – Podem- que en paraules d'un dels seus diputats Ferran Martínez ha dit: “No es fa front a la dreta imitant a la dreta” al que Mata ha tirat en cara que es forcen iniciatives parlamentàries “únicament per a perjudicar el teu soci de govern”. Una picabaralla que continua tenint molta activitat en la xarxes socials, amb detractors i defensors de les paraules de cadascuna de les parts implicades.

  Pujar