elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa

Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa
  • La vicesecretaria provincial, Ana Edo, lamenta la inacció del Partit Popular mentre va governar i la falta d’alternatives per part de la dreta

MÉS FOTOS
Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa - (foto 2)
Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa - (foto 3)
Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa - (foto 4)
Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa - (foto 5)
Ruth Esteve, portaveu del PSPV de Moncofa, mostra el seu suport a la manifestació pels espigons i reivindica la necessitat d'accelerar les actuacions contra la regressió de la costa - (foto 6)

La portaveu del PSPV-PSOE de Moncofa, Ruth Esteve, ha mostrat el seu suport a la manifestació per demanar la construcció d'espigons en les platges de Moncofa, a la que ha assistit la vicesecretaria provincial i senadora, Ana Edo. En aquest sentit, ha destacat que amb l'actual Govern de Pedro Sánchez s'estan duent a terme molts projectes per frenar la regressió de la costa sud de Castelló. Esteve ha reivindicat la necessitat de continuar treballant en aquesta direcció per accelerar les actuacions en el front litoral, "com s'estan fent des dels governs socialistes per protegir les nostres costes i com veiem en platges com la d’Almenara”.

D’altra banda, Esteve ha afirmat que "és vergonyós que l'alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós (PP), no haja menejat ni un dit en els sis anys que porta en el càrrec fins ara, que ja no governa el seu partit en l'Executiu central". "Els i les socialistes continuarem treballant per millorar la vida dels veïns i veïnes de Moncofa, i per això no podem permetre aquesta actitud de l'equip de govern municipal”, ha assenyalat.

La vicesecretaria del PSPV-PSOE de la província de Castelló i senadora, Ana Edo, ha criticat l'actitud del Partit Popular, "que durant els anys en què va governar no va promoure cap projecte per a protegir la costa de Moncofa". "No ha sigut fins ara, quan governem els i les socialistes, que s'han iniciat les gestions necessàries en tot el litoral castellonenc", ha assenyalat la dirigent socialista. A més, Edo ha ressaltat que "el govern socialista de Pedro Sánchez actua i no es limita a paraules grandiloqüents, i el millor exemple són el començament de les infraestructures que permetran a tots els veïns i veïnes dels nostres pobles recuperar les seues platges i protegir-se de davant els danys dels temporals".

Cal recordar que durant les darreres setmanes han sigut publicades les declaracions d'impacte ambiental favorable de Nules i l'inici dels tràmits per a la redacció del projecte en la costa d’Almassora. La portaveu municipal socialista en Moncofa ha posat en valor el treball que des de la Direcció General de Costes s'està duent a terme. "Fa molts anys que estem demanant la construcció dels espigons i ara se'ns escolta", ha afirmat Esteve, qui també ha ressaltat que "des del grup socialista ho seguirem reivindicant fins que siga una realitat, però hem de continuar treballant com s'està fent des del govern central i demanar que s'acceleren els tràmits".

Pujar