9 d’abril de 2020 9/4/20

El PSPV-PSOE de Moncofa denuncia que el PP encara no haja presentat els pressupostos per a 2020

El PSPV-PSOE de Moncofa denuncia que el PP encara no haja presentat els pressupostos per a 2020 - (foto 1)
  • La portaveu socialista municipal Ruth Esteve alerta de les “contínues” modificacions de crèdit que s'estan realitzant

El Grup Municipal Socialista de Moncofa ha denunciat que l'equip de govern del Partit Popular encara no haja presentat en el ple els pressupostos per a l'exercici 2020. Tal com explica la portaveu socialista municipal, Ruth Esteve, esta circumstància “està provocant que estiguem treballant amb pressupostos prorrogats del 2019 i s'estan realitzant contínues modificacions de crèdit per a dotar partides econòmiques d'altres per falta de crèdit, i així anant funcionant”.

Esteve recorda que el dia 2 de gener es va reunir a totes les forces polítiques del municipi per a entregar-los l'esborrany dels comptes per al present exercici i que es pogueren fer les propostes que es consideraren. “No obstant això, l’equip de govern del PP ha convocat el ple per a hui, més de dos mesos més tard”, apunta la portaveu socialista municipal qui dius que “les comissions es van convocar el dia 9, sense temps per a fiscalitzar”.

La regidora del PSPV-PSOE a Moncofa recorda la “importància”que el municipi compte amb un pressupostos ja que “d'això depén el funcionament i l'execució dels projectes i serveis”.

A més, Esteve ha criticat la manera en la qual es convoquen les comissions informatives i els plens ja que “no deixen temps per a preparar la documentació i així ens impedeixen que puguem fiscalitzar de manera eficaç”.

Pujar