10 d’abril de 2020 10/4/20

El PSOE de Moncofa atribueix la pujada d'impostos a la falta de previsió del PP

  • La portaveu socialista, Ruth Esteve, diu que les despeses amb els quals l'alcalde pretén justificar l'increment “ja els coneixia quan van decidir augmentar les retribucions”

La portaveu del PSOE a Moncofa, Ruth Esteve, ha mostrat la seua disconformitat amb la pujada d'impostos que ha aprovat el PP en la localitat i que atribueix a la “falta de previsió” de l'equip de govern.

Esteve argumenta que les despeses que l'alcalde popular, Wenceslao Alós, ha aportat per a intentar acreditar l'increment de l'IBI i l'impost de circulació “ja es coneixien quan van decidir augmentar les retribucions, a l'inici d'aquesta legislatura, perquè se suposava que hi havia una bona situació econòmica”.

No obstant això, la socialista retrau que es fera «sense tindre en compte les sentències, les millores del clavegueram i el fet que havien superat el sostre de despesa, qüestions totes elles que ja es coneixien». «Ara justifiquen la pujada d'impostos amb aquestes actuacions, quan el que realment no s'ha fet és ajustar els pressupostos a la realitat econòmica actual», diu Esteve.

La socialista diu que «amb més regidories i més temps de dedicació en el consistori, hauria d'augmentar la bona gestió i una millora en les previsions, dedicant temps al veritablement important, que és gestionar els pressupostos amb responsabilitat i ajustar les previsions per a no haver de realitzar tantes modificacions pressupostàries».

Finalment, la regidora considera que baixar els impostos el primer any i mantindre'ls congelats durant cinc anys «ha sigut una actuació temerària per als pressupostos».

Pujar