18 de novembre de 2019 18/11/19

Moncofa rep la visita de l'autor Carles Alberola

Moncofa rep la visita de l'autor Carles Alberola - (foto 1)

  El passat dimarts 10 d´abril, l´autor Carles Alberola va visitar el col·legi Avel·lí Corma. Una visita que van rebre amb molta il·lusió i amb molta expectació els xiquets de 6é de primària, ja que l´autor va vindre a parlar del seu llibre Joan, el Cendrós.

  Un llibre que tots els alumnes de 6é s´han llegit i que han pogut gaudir de les explicacions d´Alberola, que amb un entusiasme admirable ha transmet a tots els xiquets les seues inquietuds i les ganes de saber més sobre el llibre i sobre la vida d´un autor.

  Alberola els va explicar que ha sigut un llibre escrit a 4 mans amb el seu company Robert, els va explicar com li van anar sorgint els personatges del llibre, com se´ls imaginava i un llarg etcètera de sensacions. A més a més també va llançar la idea als propis alumnes que ells podrien readaptar aquest llibre a la societat actual amb les noves tecnologies de què disposen a dia de hui i que no existien fa 20 anys, que va ser quan es va publicar Joan, el Cendrós.

  En acabar, van ser els mateixos alumnes que van poder fer-li totes les preguntes relacionades amb el llibre i que Alberola va contestar amb molta delicadesa.

  Segons la regidora d´Educació i Cultura, Ana Gracia, "d'aquest llibre ha pogut gaudir cada xiquet ja que l´Ajuntament de Moncofa n'ha comprat 60 exemplars perquè cada alumne poguera llegir-se el llibre en casa."

  ocultar
  Moncofa rep la visita de l'autor Carles Alberola
  Pujar