1 de desembre de 2020 1/12/20

Moncofa ultima els treballs d'adequació de les platges

Moncofa ultima els treballs d'adequació de les platges - (foto 1)
  • L'Agència Valenciana de Turisme reposa un joc en la platja Pedra Roja

  • L'àmplia gamma d'activitats asseguren la diversió estos dies a Moncofa

MÉS FOTOS
Moncofa ultima els treballs d'adequació de les platges - (foto 2)

La Regidoria de Medi Ambient i Platges de l'Ajuntament de Moncofa està finalitzant els treballs de neteja i adequació en les platges del municipi a través d'un dispositiu especial de cara a la Pasqua 2018, segons ha informat el regidor, Pedro Sales Peixó.

Els treballs s'han centrat en les platges del Grau i Pedra Roja i consisteixen a reparar els danys ocasionats en el litoral del municipi durant els últims temporals. "Estos dos últims dies els treballs s'estan centrant a eliminar els escalons existents en la zona de platges", ha comunicat Sales.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha destacat "la importància de presentar unes platges en el millor estat de cara a Pasqua i que així els visitants puguen gaudir de la nostra platja i de totes les activitats que oferim".

Cal tindre en compte que en estes dates el municipi de Moncofa ofereix un ampli i variat ventall d'esdeveniments entre religiosos i lúdics que permet a turistes i visitants gaudir d'uns dies inoblidables.

Entre els actes religiosos s'ha de destacar la processó de l'Encontre que té lloc als carrers dels voltants de l'església de Santa Maria Magdalena el diumenge dia 1 d'abril a les 11 hores.

Mentres que entre les activitats lúdiques destaca la "Festa Chill Out" en el passeig marítim entre els dies 29 de març i el 2 d'abril que inclou teatre, artesania, batucades, tallers d'oficis, etc., la festa de DJ del dia 31 a càrrec d'Alex Villa i Paco Moliner, o les activitats infantils dels dies 7 i 8 de març.

Als treballs d'adequació de platges, s'hi suma la instal·lació d'un nou joc infantil al final de l'extrem nord del passeig marítim, al mateix lloc on s'havia retirat un altre, deteriorat pel pas del temps, en juny del 2016. L'Agència Valenciana de Turisme ha sigut l'administració responsable de la col·locació, després de traure a licitació la infraestructura. "Hem d'agrair a l'Agència Valenciana de Turisme el fet que haja reposat este joc infantil", va manifestar l'alcalde, Wences Alós.

Pujar