23 de novembre de 2020 23/11/20

Moncofa remodela les instal·lacions de la Policia Local

Moncofa remodela les instal·lacions de la Policia Local - (foto 1)

    L'Ajuntament de Moncofa ha procedit a la remodelació íntegra de les instal·lacions de la prefectura de la Policia Local, inversió que ha estat prop dels 30.000 euros. La reforma ha consistit en la realització d'un nou despatx, la renovació de la “façana” de les dependències i la de la sala d'atenció al públic.                    

    La façana de les dependències ha sigut totalment remodelada: s'han instal·lat dues grans vidrieres similars a les que en el seu moment es van col·locar en l'altra part dels baixos de l'ajuntament, en l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania, inaugurades en la present legislatura. L'edil d'Interior, José María Andrés, indica que «s'ha modernitzat i s'ha canviat per complet la distribució per a oferir una millor prestació als veïns».

    Cal recordar que la Policia Local de Moncofa  compta amb un nou intendent, Vicente Masiá, que es va iniciar com a agent a Moncofa en la dècada dels 90, i que després de treballar en altres municipis de la província ha tornat a la localitat ja com a màxim comandament policial. Actualment la policia local de Moncofa compta amb uns 20 agents en la seua plantilla i l'any passat van realitzar prop de 9.000 intervencions.

    Pujar