13 de novembre de 2019 13/11/19

Moncofa es planteja l’organització d’un festival de música electrònica en 2017

Moncofa es planteja l’organització d’un festival de música electrònica en 2017 - (foto 1)

  L’Ajuntament de Moncofa està mantenint contactes per a l’organització d’un festival, amb l’objectiu que es trasllade a esta localitat de la Plana Baixa. Encara que no ha transcendit el nom es tractaria d’un festival que ja compta amb més de 10 anys en el circuit de festivals menuts i que es realitzaria a principis de juliol.

  Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós, “es tracta d’un festival amb dilatada experiència de format menut i que es realitzaria a principis de juliol, moment en què la temporada estival encara es troba a l’inici i creiem que podria beneficiar-nos molt més que si el festival fóra, per exemple, en ple mes d’agost.”

  Sembla ser que els contactes començaren fa mesos i que els organitzadors fins i tot han visitat la zona i han mostrat la seua satisfacció amb la possible ubicació. En eixa primera visita el primer regidor ja va exposar la necessitat de dotar, per part de l’organització, de tots els mitjans necessaris per a evitar les possibles molèsties als veïns.

  Amb posterioritat a esta primera trobada, que va ocórrer al juliol, s’ha produït la confirmació de l’interés per l’organització d’este festival i l’alcalde ha exposat la situació als representants del PSOE, Compromís i Ciutadans en la recent Junta de Portaveus, en la qual es va acordar concretar la pròxima visita d’un representant de l’organització per a exposar el projecte a tots els portaveus.

  ocultar
  Moncofa es planteja l’organització d’un festival de música electrònica en 2017
  Pujar