elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa obté una subvenció per a asfaltat de camins rurals

Moncofa obté una subvenció per a asfaltat de camins rurals

  L'Ajuntament de Moncofa ha obtingut una subvenció per a l'adequació de camins rurals per part de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

  Els treballs consistiran en l'asfaltat de diferents trams del camí de la Ratlla de Nules. El cost de les obres a assumir per part de Moncofa ascendeix a 33.796,29 €, dels quals la Conselleria subvencionarà el 60% dels treballs a realitzar.

  El regidor d'Agricultura, José María Andrés, assenyala: “El mes de febrer es va sol·licitar per part de l'Ajuntament de Moncofa una subvenció per a l'asfaltat dels camins rurals que presentaven pitjor estat. La setmana passada vam obtindre la contestació per part de la Conselleria d'Agricultura on ens comunicava que Moncofa ha obtingut un major nombre de punts respecte d’altres poblacions, amb la concessió de la subvenció sol·licitada”.

  Així mateix, Andrés indica que “el compromís de l'actual equip de govern amb els agricultors del municipi és una prioritat i més encara en els moments de crisis que estem vivint en el camp valencià, concretament en la citricultura de la nostra zona, per la qual cosa actuacions d'este tipus ajuden a millorar les infraestructures agràries del municipi”.

  Els treballs s'executaran conjuntament amb l'Ajuntament de Nules en tractar-se d'un camí que delimita els dos termes municipals. Sobre este tema, cal indicar que s'ha mantingut una reunió amb l'ajuntament de la població veïna per a coordinar els treballs, que previsiblement començaran a principis de l'any 2020. 

    

  Pujar