elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa obté el primer Taller d’Ocupació

Moncofa obté el primer Taller d’Ocupació

  Un total de 10 jóvens menors de 30 anys es beneficiaran del primer Taller d'Ocupació que aconsegueix Moncofa i en el qual s'invertiran un total de 272.000 euros, que ajudaran a pal·liar el problema que pateixen els jóvens que per falta de formació tenen difícil accedir al mercat laboral.

  Els participants rebran salari durant un any i formació en jardineria. A més a més es contractarà un director, un professor, un monitor i un auxiliar administratiu. Quant als treballs que desenvoluparà el mòdul de jardineria, serviran per a condicionar la zona recreativa del costat del riu Belcaire en la zona del Belcaire nord i connectar-la amb el Sender Blau, i potenciar així turísticament la zona.

  Segons el regidor de Personal, Jose Mª Andrés: "Des de la nostra arribada al govern municipal una de les prioritats ha sigut l'obtenció d'un taller d'ocupació per al municipi. Des del primer dia s'han dut a terme nombroses gestions, com homologar un centre de formació, i han donat els fruits. És incomprensible que Moncofa mai abans haguera sol·licitat cap taller d'ocupació."

  Per la seua banda l'alcalde, Wences Alós, ha assenyalat: "És una gran notícia per a Moncofa, que ens hagen concedit el primer Taller d'ocupació, que servirà per a donar treball durant un any a 10 jóvens desocupats, i complir així un dels principals objectius de l'equip de govern a l'arribada a l'Ajuntament".

  Així mateix cal indicar que Moncofa ha sol·licitat un altre Taller d'Ocupació destinat a majors de 30 anys, en els mòduls de jardineria i d'obra i s'està a l'espera de l'aprovació, que donaria treball durant un any a 25 persones amb una inversió de quasi mig milió d'euros.

  Pujar