elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ESPECIAL NADAL 2021

Moncofa obri amb la Fira d’Hivern la programació del Nadal 2021

Nadal a Moncofa
Nadal a Moncofa
  • La fira market serà del 4 al 8 de desembre i comptarà amb música en directe, food trucks i una zona infantil

MÉS FOTOS
Moncofa obri amb la Fira d’Hivern la programació del Nadal 2021 - (foto 2)

Moncofa iniciarà aquesta setmana la seua programació nadalenca amb un programa d'activitats ampli i per a tots els públics. Així, el programa arranca el 4 de desembre i s'estén fins al 5 de gener amb la Cavalcada de Reis Mags, que després de la parada de 2020 per la pandèmia torna a la localitat. 

Una programació que comptarà, entre altres coses, amb un taller de balls populars que organitza l'associació Grup de Danses Biniesma i el concert especial de Nadal organitzat per la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Moncofa el dissabte 18 de desembre, el tradicional Aguinaldo Solidari en la residència Saba per al diumenge 19 de desembre, un compte contes, una vesprada infantil amb inflables, màgia i discoclow, o el concert de Nadal pel Cor de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire.

Fira d’Hivern i Fira Nadalenca del Comerç

La programació nadalenca arranca amb la Fira d’Hivern que serà del 4 al 8 de desembre en la plaça de la Constitució amb música en directe, food trucks, una zona infantil, activitats i moltes més sorpreses que ha preparat l'Ajuntament de Moncofa.

D'altra banda, els dies 18 i 19 de desembre es realitzarà la Fira Nadalenca del Comerç en la qual participen diversos comerços dela localitat i associacions locals. A més, comptarà amb una zona infantil per al gaudi dels més xicotets.

Actes socials

El diumenge 5 de desembre es realitzarà, a les 19.00 hores, l'acte institucional de Moncofa als seus veïns Vicent Català Martí i Bernardo Lairón Hidalgo, represaliats en el camp de concentració de Mauthausen. A continuació els experts José Albelda i Miguel Angel Sanz oferiran una taula redona per a abordar el context socioeconòmic.

El dilluns 6 de desembre, festivitat de la Constitució, després de l'acte oficial del 43 aniversari de la Carta Magna espanyola de 1978, es realitzarà al tradicional menjar de germanor per a la gent gran en el restaurant Monmar.

Dia de la Carta Pobla

El diumenge 26 de desembre, Moncofa celebrarà el 767 aniversari de la Carta Pobla. Després de la inauguració d'una exposició en el Museu d’Història i Etnologia de Moncofa, es realitzarà el tradicional acte en el qual col·laboren les associacions locals, Dames i Cavallers d’Uixó, i la Colla de Moros i Cristians de Torrent.

Activitats educatives i esportives

Així mateix, els dies 28, 29 i 30 de desembre tindrà lloc l'escola esportiva de Nadal en el Poliesportiu i del 27 al 30 de desembre l'escola de Nadal en el col·legi Avel·lí Corma.

Sant Silvestre i Cap d'any

Moncofa acomiadarà l'any 2021 amb la tradicional carrera de Sant Silvestre prevista per al dijous 30 de novembre i un Festival de Finde Any en el polifuncional. Aquesta activitat serà el divendres 31 de desembre a partir de les 00.15 hores amb l'actuació de Gustavo Paradís i nit de remember amb els DJ César Fernández i Vicente Maffia.

Més activitats al 2022

Així mateix, el diumenge 2 de gener al matí s'ha organitzat una activitat infantil en la plaça de la Constitució, a la vesprada s'emetrà a la Casa de la Cultura la pel·lícula ‘Déu meu, però què t'hem fet ara?’. 

Les activitats continuaran el dilluns 3 de gener amb un espectacle de circ, es realitzarà l'Escola Esportiva de Nadal i el dimarts continua el cinema en família amb ‘El genet del Drac’.

La cavalcada de Reis Mags posarà el fermall d'or a una programació intensa. Serà el dimecres 5 de gener a les 18.00 hores i a la nit els DJ Álex Villa i Closter realitzaran el Festival Nit de Reis en el polifuncional.

Pujar