25 de novembre de 2020 25/11/20

Moncofa impulsa l’activitat dels seus esportistes d’elit amb una línia d´ajudes

Moncofa impulsa l’activitat dels seus esportistes d’elit amb una línia d´ajudes - (foto 1)
  • El consistori destina 3.000 euros a una línia de subvencions especials per als esportistes d’elit del municipi

  • Alós Valls: “És un orgull que veïns de Moncofa competisquen en el nivell més alt dels seus esports i porten el nom del seu poble per tot el món”

L'Ajuntament de Moncofa impulsa l'activitat dels esportistes d'elit del municipi amb una línia d'ajudes que contribueix a costejar part de les despeses que genera competir en tan alt nivell. El consistori destina 3.000 euros a la subvenció dels esportistes d'elit del municipi.

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “des de l'Ajuntament sempre donarem suport en la mesura de les nostres possibilitats als nostres esportistes d'elit. Amb el seu sacrifici, amb el seu talent i disciplina, porten el nom de Moncofa per tot el món. Som conscients que la nostra ajuda no els costeja la seua activitat, però sí que n’és un suport, i sobretot un símbol del suport del seu poble i de l'orgull que sentim els veïns de Moncofa”.

En este mateix sentit s'ha referit el regidor d'Esports, José Luis Isach, que ha participat hui en la reunió tècnica de valoració d'estes ajudes. “L'Ajuntament de Moncofa recolza estos esportistes que són motiu d'orgull per a tots. Són la màxima expressió dels millors valors de la gent de Moncofa”.

Pujar