elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa impulsa una campanya de col·laboració amb els veïns per a ajudar a evitar els robatoris en el camp

Moncofa impulsa una campanya de col·laboració amb els veïns per a ajudar a evitar els robatoris en el camp
  • L´Ajuntament ha instal·lat 22 senyals en tot el terme municipal amb missatges de conscienciació i els telèfons policials per a denunciar

L'Ajuntament de Moncofa impulsa una campanya col·laborativa de la mà dels veïns del municipi per a ajudar a evitar els robatoris en el camp. Així, i coincidint amb el pròxim inici de la campanya citrícola, el consistori ha instal·lat una completa senyalística per tot el terme municipal en la qual es consciencia de la importància de col·laborar i, davant qualsevol sospita, avisar a la Policia Local i la Guàrdia Civil. Aquestes 22 senyals, amb el text ‘Si veus moviments sospitosos de vehicles o persones telefona al 062 o al 964 580 136’ recorden els números de telèfon de contacte amb sengles cossos amb la condició de facilitar aqueixa col·laboració ciutadana.

El regidor d'Agricultura, José María Andrés, ha explicat que “és una mesura més de suport als nostres agricultors. Sabem de la importància del camp per a Moncofa, i farem tot el que siga a la nostra mà per a ajudar a evitar els furts en els nostres camps. Tenim l'inici de la campanya citrícola molt a la vora i som bé coneixedors de la problemàtica dels nostres agricultors amb els robatoris en els seus camps. Entre tots podem ser de gran ajuda per als nostres agricultors”. El regidor ha fet una crida a tota la població. “Demanem col·laboració a tots els veïns de Moncofa, si veuen una cosa sospitosa, que es posen en contacte amb la policia”.

Cal tindre en compte que el suport d'aquest Equip de Govern al sector agrícola de Moncofa és continu, bolcant tots els seus recursos en l'ajuda a aquest sector. A la recent neteja de séquies i marges de camins rurals per a evitar inundacions per possibles pluges torrencials, se sumen altres actuacions de millora de l'entorn que es culminarà també amb la pròxima contractació d'un guarda rural.

“Moncofa és eminentment agrícola. El sector primari de Moncofa és el sector que quan hi ha dificultats sempre es manté ací, i no hem d'oblidar la seua importància en cap moment”, ha indicat.

Pujar