elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Moncofa destina 170.000 € per a reforçar la temporada estival amb 51 llocs de treball

Moncofa destina 170.000 € per a reforçar la temporada estival amb 51 llocs de treball

  L'Ajuntament de Moncofa posarà en marxa este estiu un ambiciós pla d'ocupació en diversos fronts. El regidor d'ocupació, José María Andrés Alós, ha assenyalat que “destinarem quasi 170.000 euros que permetran contractar 51 persones”.

  Al juliol i agost, dins del pla conegut com a ocupació agrària, es contractarà 32 persones que s'encarregaran de la neteja de camins i séquies en el terme de la localitat. A més de mantindre estes infraestructures en bon estat es garantirà que estiguen en les millors condicions quan arriben pluges torrencials ja que les séquies serveixen com a canals d'evacuació. José María Andrés ha precisat que enguany l'aportació del SEPE del Govern d'Espanya ha sigut menor que en campanyes anteriors.

  D'altra banda, l'Ajuntament contractarà 19 persones que reforçaran diversos serveis amb la vista posada en la campanya estival i l'increment de residents i visitants. En este cas l'Ajuntament comptarà amb l'ajuda del Pla d'Ús de la Diputació de Castelló, sent la major aportació per part del consistori.

  Platges i informació turística

  “Contractarem un total de 15 peons per a la brigada que s'encarregarà de mantindre les platges, dutxes, passarel·les d'accés a les platges, parcs infantils, parcs canins, així com la neteja del Belcaire Nord i el mobiliari urbà, camins rurals en els voltants del nucli urbà, camí Cabres, platja i poble”, ha indicat José María Andrés Alós. Així mateix es reforça el servei d'informació turística amb un informador per a la Tourist Info.

  D'altra banda, es dotarà amb un monitor més el servei d'esdeveniments esportius i atenció en les instal·lacions esportives. En l'àrea social es contractarà dos persones en l'àrea de serveis socials per a reforçar l'atenció a les famílies que ho necessiten.

  Pujar