9 d’abril de 2020 9/4/20

Moncofa celebra la XXI Exhibició del Tambor i Bombo

Moncofa celebra la XXI Exhibició del Tambor i Bombo - (foto 1)
  • Un any més l’Associació Cultural Santíssim Crist de l’Agonia de Moncofa ha tornat a donar un gran impuls cultural al municipi organitzant la XXI Exhibició del Tambor i Bombo

El passat diumenge 8 de març, Dia de la Dona, ha sigut el dia elegit perquè Moncofa puga gaudir d’uns dels espectacles més sonors de la província.

Com cada any, l’acte ha comptat amb el recorregut tradicional pels carrers de Moncofa i ha acabat en la plaça Constitució, on més de 800 persones hi han pogut participar.

Les 23 associacions i confraries han vingut de molts llocs de la província de Castelló i València, des de Benicarló fins al Port de Sagunt i han pogut mostrar la seua exhibició davant dels centenars de persones que van estar presents.

El que haja coincidit amb el Dia de la Dona ha sigut un honor tant per a l’Ajuntament com per als organitzadors, els quals han declarat: “Enguany estem molt contents que la nostra exhibició siga un dia tan especial, 8 de març, perquè ens sentim orgullosos de totes les dones i volem que ja no necessiten lluitar per res més, que tinguem igualtat i respecte a tots els nivells”.

Com cada any, l’entrada l’ha donada una persona de rellevància del municipi i enguany ha tingut l’honor de donar-la la regidora d’Igualtat, Lola Alós.

Segons paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: “És un orgull com a regidora del municipi de Moncofa vore com les associacions que formen part de la nostra localitat organitzen i participen en actes com este, portant el nom de Moncofa per tota la Comunitat Valenciana”.

Pujar