23 de novembre de 2020 23/11/20

Moncofa aconsegueix l’autorització per a construir una pista de pàdel en les instal·lacions del camp de futbol

Moncofa aconsegueix l’autorització per a construir una pista de pàdel en les instal·lacions del camp de futbol - (foto 1)

    L'Ajuntament de Moncofa iniciarà en breu la construcció d'una pista de pàdel, amb una inversió de 33.000 euros, en una part del recinte on actualment es troba el camp de futbol d'herba natural.

    El regidor d'Esports, José María Andrés, explica que la infraestructura s’emplaçarà «en un dels marges del segon camp, de manera que quedarà espai suficient per a alçar més pistes per a esta disciplina o per a altres diferents, com poden ser el tennis i el frontó».

    Es tracta d'una modalitat esportiva que està registrant un auge important i creixent en els últims anys en la localitat. De fet, els practicants d’este esport es veuen obligats a traslladar-se a municipis veïns per a entrenar o competir. «Amb tota probabilitat, la instal·lació permetrà evitar molts desplaçaments, alhora que generarà un increment segur d'aficionats», afig el regidor Andrés.

    Això serà possible gràcies a la sol·licitud de l'Ajuntament davant la Generalitat Valenciana en l'ampliació dels usos permesos. La Generalitat ha renovat el conveni de cessió d'ús de les instal·lacions esportives municipals per a la dècada vinent, després de finalitzar l'actual; aprofitant este procés de concessió, s'han ampliat els usos d'esta infraestructura i, d'esta manera, l'Ajuntament podrà incloure alguna varietat nova perquè, fins hui, tots els usos només eren per a la pràctica del futbol.

    Pujar