20 d’octubre de 2019 20/10/19

Marzà: "El 28A ens juguem a continuar avançant en drets, o tornar als privilegis d'uns pocs”

Marzà: "El 28A ens juguem a continuar avançant en drets, o tornar als privilegis d'uns pocs” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Marzà: "El 28A ens juguem a continuar avançant en drets, o tornar als privilegis d'uns pocs” - (foto 2)

  El cap de llista de Compromís a les Corts Valencianes, Vicent Marzà, ha afirmat hui a Moncofa que la ciutadania d'aquest municipi i de la comarca “ha de ser conscient de la diferència que hi ha entre que Compromís estigui al Govern o no, i que per a això ha de recordar les millores que s'han introduït en aquest mandat i com podem continuar avançant perquè, per exemple, els xiquets i xiquetes de Moncofa puguin estar en una escola digna, que per això està delegada en més de 800.000 euros una millora del Avelí Corma, i com ja està avançant perquè sigui una realitat l'institut de Moncofa, que durant anys ha estat una reivindicació i ara ja s'està treballant perquè sigui una realitat”. Per això, ha afegit, “és necessari que Compromís segueixi en el Govern per a poder avançar en polítiques que millorin la vida de les persones”.

  Marzà ha fet aquestes declaracions en una xerrada de propostes celebrat juntament amb el candidat de Compromís a l'alcaldia de Moncofa, Raül Borràs, al costat d'altres membres de la candidatura local i el cap de llista al senat, Jordi Navarrete.

  Marzà ha recordat millores en tots els àmbits de la localitat: “Moncofa va passar de 39.301 euros per a Serveis Socials amb el Consell del PP a 132.340 euros, un 236% més, per a de debò millorar la vida de les famílies que més ho necessiten”. “Estem millor que fa quatre anys, per exemple aquí a Moncofa s'ha passat del 10,6 d'atur en 2015 a un 7,7 ara”. “Estem millor que fa quatre anys, però queda molt per fer. El 28A decidim si continuar desenvolupant drets per les persones, o tornar als privilegis d'uns pocs. Però per a poder continuar avançant i no tornar 20 anys enrere, és necessari que la gent vagi a votar perquè Compromís lideri el Botànic i perquè augmenti la seva presència en el Congrés i al Senat per a defensar les nostres comarques”.

  En aquest sentit, el cap de llista de Compromís al Senat, Jordi Navarrete ha recordat que “Compromís ha portat la veu de Moncofa al Congrés i al Senat. Ho ha fet en presentar sengles iniciatives perquè la posada en marxa de la dessaladora no arruïni a la ciudanía; ho ha fet en reclamar una AP-7 sense peatges; o uns trens de Proximitat dignes que cobreixin les necessitats de la ciutadania”.

  L'acte ha donat pas a un debat de propostes amb la ciutadania, en el qual els candidats de Compromís han desgranat iniciatives de futur per a la localitat.

  ocultar
  Marzà: "El 28A ens juguem a continuar avançant en drets, o tornar als privilegis d'uns pocs”
  Pujar