24 de novembre de 2020 24/11/20

L’Ajuntament de Moncofa conclou la 1a fase del Pla Anual d´Asfaltat amb millores en 2 quilòmetres de camins rurals

L’Ajuntament de Moncofa conclou la 1a fase del Pla Anual d´Asfaltat amb millores en 2 quilòmetres de camins rurals - (foto 1)
  • El consistori preveu noves actuacions com a part d´esta iniciativa amb la qual rehabilita també carrers del nucli urbà

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de Moncofa conclou la 1a fase del Pla Anual d´Asfaltat amb millores en 2 quilòmetres de camins rurals - (foto 2)

L'Ajuntament de Moncofa ha conclòs ja la primera fase del Pla Anual d'Asfaltat amb diverses actuacions que han permés millorar prop de 2 quilòmetres de camins rurals del municipi. Les actuacions de millora que ja s'han executat es corresponen amb el camí de la Ratlla de Nules des del camí Nules fins al camí Borriana, el camí de la Ratlla de Nules des de la rotonda de l'AP-7 fins al riu Belcaire, i el camí Tros de la Vila des del riu Belcaire fins a la ronda.

El tinent d'alcalde, José María Andrés, ha explicat que “hem pogut concloure els treballs en reprendre's esta setmana les activitats no essencials dins de l'estat d'alarma sanitària en el qual ens trobem. No perdem ni un minut i treballem cada dia per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i, en este cas, dels nostres agricultors”.

Andrés valorat “la importància que té que hagem inclòs en este pla també l'asfaltat de camins rurals per a fer costat als nostres agricultors en la seua activitat diària. Som molt conscients del mal estat en el qual es trobaven la majoria de camins rurals de Moncofa i anirem millorant-los amb este compromís adquirit que, com podem comprovar, ja es tradueix en millores importants”.

Cal tindre en compte que l'Ajuntament de Moncofa ha executat estes actuacions en coordinació amb l'Ajuntament de Nules amb la condició de poder asfaltar este vial entre totes dues administracions per afectar sengles termes municipals. “Es tracta d'un exemple de col·laboració entre dos ajuntaments per a dur a terme una millora molt demandada pels nostres veïns”, ha indicat.

Eficiència en la gestió dels recursos públics

L'Ajuntament de Moncofa ha tornat a donar bona mostra de l'eficiència que aplica a la gestió dels recursos públics amb l'execució d'estes actuacions, subvencionades en part per la Conselleria d'Agricultura. L'actuació de l'Ajuntament de Moncofa està valorada en 38.725 euros, dels quals 20.277 euros han sigut finançats per la Conselleria i 18.448 euros per l'Ajuntament.

Previstes noves actuacions dins del Pla 2020

Cal assenyalar que l'Ajuntament de Moncofa preveu iniciar nous treballs d'acord amb este Pla Anual d'Asfaltat 2020 amb millores en més camins rurals i carrers, tant en la zona marítima com dins del nucli urbà del municipi.

Pujar