16 de gener de 2021 16/1/21

L’Ajuntament de Moncofa rep els alumnes del CEIP Avel·lí Corma

L’Ajuntament de Moncofa rep els alumnes del CEIP Avel·lí Corma - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Moncofa rep els alumnes del CEIP Avel·lí Corma - (foto 2)

  L’Ajuntament de Moncofa es va omplir d’alumnes de l’escola CEIP Avel·lí Corma. Xiquetes i xiquets del municipi van visitar l’Ajuntament per a conéixer millor les funcions de la casa de totes i de tots.

  Els passats dilluns 17 i dimarts 18 de desembre l’Ajuntament va rebre la visita dels alumnes de 3r i 5é  de primària de l’escola municipal, el CEIP Científic Avel·lí Corma. De la mà de la regidora de Cultura, Educació, Joventut, Igualtat i Dona, Ana Gràcia, han conegut els diferents departaments que treballen per fer de Moncofa un lloc millor cada dia.

  L’acte ha comptat amb la presència de la PEQUEASAMBLEA, que ha realitzat una sessió exemplar davant de les seues companyes i companys, i ha debatut de la mateixa manera que ho fa a l’escola, però en un entorn molt singular: el saló de plens de l’ajuntament.

  Finalment, totes i tots han pogut gaudir d’un contacontes molt especial: EL BON CAPITÀ PIRATA. Es tracta d’un conte creat i interpretat per Rebombori Cultural que adapta a un llenguatge comprensible conceptes complexos com ara “transparència”, “auditoria”, “participació ciutadana”, “bon govern” o “dades obertes”. 

  Segons la regidora d’Educació, Ana Gracia: “Ha sigut un plaer poder compartir el meu dia a dia amb els alumnes de l’escola i explicar-los les funcions de diferents departaments. Una visita plena d´anècdotes i preguntes que ens han fet traure un somriure a tots els treballadors de l´Ajuntament. Des de la Regidoria d’Educació sempre intentarem estar al costat dels nostres menuts i així poder ajudar-los i ensenyar-los en tot el que estiga al nostre abast”.

  Pujar