27 de setembre de 2020 27/9/20

José Mª Andrés candidat a presidir el PP de Moncofa

José Mª Andrés candidat a presidir el PP de Moncofa - (foto 1)

  Demà, dilluns 30 d'octubre, a les 19:30, en la casa de la cultura es produirà la renovació de la Junta Local del Partit Popular a Moncofa. Tot sembla indicar que José Mª Andrés, primer tinent d'alcalde de la localitat i actualment sotssecretari del partit, serà el pròxim president popular de la localitat.

  Segons José Mª Andrés “si l'afiliats així ho decideixen seria un honor convertir-me en el president del Partit Popular de Moncofa. La candidatura que presente conjumina a tot el partit i és fruit del treball que es ve duent a terme durant els últims anys. Pretenem obrir el partit a tota la població ja que el PP és l'opció més clara per a contribuir al progrés i desenvolupament de Moncofa, com així ho estem demostrant des de l'actual equip de govern encapçalat per Wences Alós. A més destacar que el Partit Popular és l'única formació que defensa la unitat d'Espanya, les llibertats i el respecte als altres, sense adoctrinaments, prohibicions ni imposicions”.

  La candidatura compta amb el respatler de la majoria del partit en la localitat, tant de l'Alcalde Popular, Wences Alós, com de regidors i la majoria de les bases del partit. Andrés és regidor pel partit popular des de l'any 2003, moments difícils per al partit ja que el boom urbanístic hi havia aupat al partit socialista que va acabar portant al municipi a una situació molt complicada de la qual “estem aconseguint traure ara”.

  Per a José María Andrés el fet que el president del partit i l'alcalde siguen diferents persones “enriqueix al partit, aportant pluralitat i demostrant que el PP de Moncofa és un bon equip cohesionat i unit, amb les portes obertes a tothom que vulga venir a treballar per Moncofa”.

   

  Pujar