22 de novembre de 2019 22/11/19

Finalitza el T’Avalem Moncofa

Finalitza el T’Avalem Moncofa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Finalitza el T’Avalem Moncofa - (foto 2)
  Finalitza el T’Avalem Moncofa - (foto 3)
  Finalitza el T’Avalem Moncofa - (foto 4)

  Els alumnes del T’Avalem Moncofa s'han donat cita en l'Ajuntament de Moncofa per a un esdeveniment especial: la clausura del curs i el lliurament de diplomes. Acte que ha comptat amb la presència, a més dels alumnes i professors, de l'alcalde de la localitat, Sr. Wences Alós Valls, i del director territorial d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Sr. José Vicente Andrés Peñarroja.

  El taller, finançat amb fons europeus FEDER, la Generalitat i l'Ajuntament de Moncofa, va començar fa ara un any, amb l'objectiu de formar a persones desocupades menors de 30 anys, i que després d'un treball intens arriba a la seua fi.

  El regidor de personal, Jose Maria Andrés, ha reconegut tant la labor del personal directiu i formadors com dels 10 alumnes, i ha matisat que l'objectiu “no és finalitzar l'obra o servei, sinó millorar la inserció laboral dels alumnes”.

  Per part seua, l'alcalde Wences Alós, ha assegurat la continuïtat d'estos tipus de programes formatius i ha ressaltat la labor social i l'obstinació del consistori a garantir que siguen eficaços per a la posterior inserció laboral dels usuaris, a través d'una forta aposta en mitjans econòmics i materials. Així mateix, el primer edil assenyala: “Heu de sentir-vos orgullosos del treball realitzat, per la vostra labor i per tot el que heu aportat al poble”.

  El T’Avalem compta amb un programa mixt d'ocupació i formació, per a millorar la inserció laboral dels alumnes-treballadors mitjançant l'aprenentatge i la realització d'obres i serveis d'interés general i social, i la formació professional. Els alumnes del programa s'han format en un mòdul de jardineria: recuperació mediambiental de la zona recreativa al costat del riu Belcaire, dotant-la de nou arbrat, jocs i taules de pícnic, etc. A més, durant el cicle s'han realitzat diverses eixides formatives i s'han fet cursos de seguretat en el treball i d'orientació laboral.

  ocultar
  Finalitza el T’Avalem Moncofa
  Pujar