22 de setembre de 2020 22/9/20

Exit en la 2a Festa de Paelles

Exit en la 2a Festa de Paelles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Exit en la 2a Festa de Paelles - (foto 2)
  Exit en la 2a Festa de Paelles - (foto 3)
  Exit en la 2a Festa de Paelles - (foto 4)
  Exit en la 2a Festa de Paelles - (foto 5)
  Exit en la 2a Festa de Paelles - (foto 6)

  Moncofa ha celebrat aquest cap de setmana la 2a Festa de Paelles, una festa que va arrancar l´any passat per primera vegada i que va tindre una excel.lent acceptació.
  En aquest 2018, Moncofa ha tornat a tindre la mateixa il.lusió que l´any passat i així ho confirmen les dades, 1170 participants, han participat d´aquesta festa.

  Enguany des de l´Ajuntament de Moncofa s´ha volgut millorar aquesta iniciativa i han preparat diverses novetats entre les que destaquem; el canvi d´ubicació que enguany ha sigut al Parc dels Esports i el sombratge que ha cobert tota la zona on estan les taules i cadires per a poder dinar. Destacar també el dj que ha estat tot el dia amenitzant a tots els assistents, gràcies a la col.laboració de la Comisió de Festes de San Antoni.

  Des de la regidoria de joventut s´ha contractat una orquesta, Super Mágic, per a que tot el públic puga gaudir de música variada. Els més menuts també han tingut el seu racó per a disfrutar ja que en la zona es contava amb una zona infantil amb unflables.

  Durant la vesprada la Creu Roja , que va ficar una carpa en la zona on s´informava als jovens sobre la prevenció del alcohol i les drogues. I es feia vore dels efectes del cannabis i del alcohol, i els efectes tan perjudicials que tenen estes substàncies.

  La festa va acabar amb el dj Álex Villa, qui va clausurar la nit amb música per als més jovens.

   

  Pujar