27 d’octubre de 2020 27/10/20

Consulta el calendari de bous al carrer de Moncofa

Consulta el calendari de bous al carrer de Moncofa - (foto 1)

  La localitat castellonense de Moncofa calfa motors per a viure els dies grans de les seues festes en honor en Sant Roc, uns festejos per als quals s'han preparat una gran varietat d'activitats entre les quals destaca el cartell taurí preparat per a l'ocasió.

  A continuació, et comptem les cites taurines que es desenvoluparan del 10 al 17 d'agost perquè no et perdes res:

  La primera cita serà el dissabte 10 d'agost a les 19.30 hores, quan el recinte taurí acollirà el bou salvatge de la ramaderia Hereus de Jacinto Ortega, de Baños de l'Alzina (Jaén), no 41 g 4. A continuació, hi haurà vaques de la ramaderia Javier Tàrrega "El Galls de Moncofa”.

  Ja a la nit, al voltant de les 23 hores, i després de la celebració de la Festa de la Cervesa, la zona de darrere de l'Ermita (C/ *Areas del Maestre) serà el lloc que acollirà el bou embolado, Remember dels anys 80.

  Per part seua, el diumenge 11 d'agost a les 19.30 hores en el recinte taurí serà tard de vaques a càrrec de la ramaderia Javier Tárrega "El Gall" de Moncofa. Mentre que l'endemà, a les 19 hores s'ha programat un tancament de bous embolados per als més xicotets de la casa.

  La programació taurina contínua el dimecres 14 d'agost, amb una nova sessió de bou salvatge a càrrec de la ramaderia El Torero, El Bosc (Cadis). I a la nit, al voltant de les 13.30 hores bou embolado pels carrers del recinte taurí.

  Finalment, el dissabte 17 d'agost es posarà fi als festejos taurins amb dues sessions: la primera a les 19.30 amb bou salvatge de la ramaderia Hereus de Jacinto Ortega n°32 g5, de Baños de l'Alzina (Jaén), i a continuació, vaques de la ramaderia El Gall; I la segona a les 23:30h, quan el bou embolado recorrerà per última vegada enguany els carrers del recinte taurí.

  Pujar