12 de desembre de 2019 12/12/19

Alós (PP) governarà Moncofa “amb la suma de tots per a garantir prosperitat i desenvolupament”

Alós (PP) governarà Moncofa “amb la suma de tots per a garantir prosperitat i desenvolupament” - (foto 1)

  “Aquest projecte que hui assumeix l'alcaldia ho fa amb la convicció de governar per a tots. Amb les aportacions de tots els meus veïns, de tots els partits, perquè solament així, des del diàleg, garantirem la prosperitat i el desenvolupament als nostres fills”.

  Wenceslao Alós (PP) ha revalidat hui l'alcaldia de Moncofa en un ple en el qual ha reivindicat la unió com a sinònim d'una “societat més justa i més rica”. En aquest segon mandat, Alós governarà amb la majoria absoluta que li han atorgat els veïns, que amb 1.905 vots dobleguen els resultats de les eleccions europees (1.102 suports) i li concedeixen vuit regidors amb els quals governarà en solitari.

  No obstant açò, el ja alcalde ha afirmat que conta des del minut zero amb la “suma d'opinions i postures” que garantisquen “que Moncofa creix i genera oportunitats”. “Perquè aquest és un projecte que va a governar per a tots, perquè per a nosaltres la política és l'oportunitat de treballar per millorar un projecte compartit, que és Moncofa”.

  Alós ha anunciat una oposició “lleial a les institucions”, sense que açò es confonga amb servilisme. Perquè tal com ha indicat, “continuarem sent reivindicatius sense abusar de les pancartes, però sí exigint solucions i accions que resolguen l'abandó que patim”.

  I per a aconseguir-ho, Alós ha tendit la mà a veïns i partits, “perquè estic convençut que aquest projecte que ens uneix serà molt més fort i capaç d'aconseguir objectius si anem tots de la mà. Nosaltres anem a deixar-nos la pell per aconseguir que així siga”.

  ocultar
  Alós (PP) governarà Moncofa “amb la suma de tots per a garantir prosperitat i desenvolupament”
  Pujar