27 d’octubre de 2020 27/10/20

La regidoria de Medi Ambient contractarà un técnic especialitzat

  El regidor de Medi Ambient de Montcada per part d'EUPV-ACORD CIUTADÀ, Vicent Conejero, feia temps que va manifestar la necessitat d'un tècnic de medi ambient, perquè la falta d'un especialista suposava una limitació en l'activitat de la regidoria

  La inclusió d'aquest tècnic en l'àrea de medi ambient permetrà posar solució a alguns problemes que porten temps sent reclamats per la ciutadania, com pot ser el tema dels fitosanitaris.

  Amb aquest programa és contractaran a tres persones majors de 30 anys abans del 31 de desembre a través del Servef. Els contractes tindran una duració de sis mesos.

  Una altra inquietud del col·lectiu Acord Ciutadà és posar en marxa l'Agenda 21. A través d'aquest pla d'acció la regidoria pretén impulsar un desenrotllament sostenible en el municipi en els àmbits econòmic, social i mediambiental.

  El regidor Vicent Conejero confia en que amb aquesta contractació puguen posar-se finalment en funcionament mesures que Montcada necessita des de fa temps i no han arribat a iniciar-se per la falta de personal qualificat.

  Pujar