Castellano

Cs planta un endoll gegant enfront de l'Ajuntament de Moncada per a denunciar els tractes de favor de l'alcaldessa

Cs planta un endoll gegant enfront de l'Ajuntament de Moncada per a denunciar els tractes de favor de l'alcaldessa
  • El partit ha reiterat les seues propostes per a combatre la corrupció, com són per exemple, la llei ‘antidedazos’ o l'eliminació d'aforaments polítics

Ciutadans (Cs) ha plantat un endoll gegant enfront de l'Ajuntament de Moncada per a denunciar els tractes de favor de l'alcaldessa, la socialista Amparo Orts, que ha col·locat amb sou públic a la seua parella i a la seua cunyada. Segons ha explicat el portaveu local de Cs, Jesús Gimeno, aquesta vesprada es debatrà una moció per a reprovar i exigir la dimissió de l'alcaldessa davant “el enxufisme sistèmic” del PSPV de Moncada.

En aquest sentit, la candidata de Ciutadans en les eleccions generals per la província de València, María Muñoz, ha expressat el seu rebuig “davant aquests casos de enxufisme i de corrupció” i ha explicat que “Cs té tolerància zero amb aquestes pràctiques”. Sobre aquest tema, la candidata ha enumerat les mesures de Ciutadans per la regeneració com la llei ‘antidedazos’ que garantisca que tots els nomenaments es facen segons el mèrit i la capacitat, l'eliminació dels aforaments polítics o la protecció dels denunciants.

Per part seua, el síndic de Cs en Les Corts, Toni Cantó ha lamentat que el PSOE no li per als peus a l'alcaldessa i ha denunciat que “la forma més evident d'aconseguir treball en la Comunitat Valenciana és tindre el carnet de PSPV, Compromís o Podemos”. “Els valencians, desgraciadament, hem hagut de triar entre la corrupció del PP, que cobrava comissions per a finançar campanyes, o la corrupció del tripartit”, ha afegit, al mateix temps que ha defensat “la meritocràcia perquè tots tenim dret a un treball digne”.

 

Pujar