27 d’octubre de 2020 27/10/20

Cs Montcada presenta una candidatura de “talent” per a aconseguir una ciutat que genere “oportunitats i futur”

Cs Montcada presenta una candidatura de “talent” per a aconseguir una ciutat que genere “oportunitats i futur” - (foto 1)

    Ciutadans (Cs) Montcada ha presentat “una candidatura de talent per a aconseguir una ciutat que genere oportunitats de futur”, ha destacat el candidat a l'alcaldia Jesús Gimeno, qui també ha assegurat que “volem fer de Montcada una ciutat amable i oberta, neta, social i còmoda per a viure”.

    A més, ha explicat que “la candidatura està conformada per montcandins preparats i enamorats de la seua ciutat”. “Estic orgullós de poder liderar aquesta candidatura de persones molt implicades en el futur de Montcada”, ha afirmat.

    Segons Gimeno, “Cs és el vertader vot útil perquè és el vot del canvi per a deixar arrere els governs que han estancat la nostra ciutat econòmica i socialment”. “El partit ha anat guanyant la confiança dels ciutadans perquè hem anat demostrant dia a dia que fem una política assenyada, moderada i de centre al servei de la ciutadania”, ha argumentat.

    Finalment, en un acte abrigallat per militants i simpatitzants, Gimeno ha desgranat el seu projecte per a Montcada. Entre altres mesures, ha subratllat “la reducció de taxes i impostos; millores en neteja i il·luminació; l'execució d'un pla d'ocupació; nous projectes esportius i una important inversió en Masies”.

    Pujar