Castellano

Montcada estudiarà instal·lar estacions de càrrega de dispositius mòbils a iniciativa de Cs

Montcada estudiarà instal·lar estacions de càrrega de dispositius mòbils a iniciativa de Cs
  • Gimeno: “Aquestes estacions funcionen gràcies a l'energia solar, no suposarien costos addicionals i serien gratuïtes per als usuaris”

El Ple ha aprovat per unanimitat una moció de Ciutadans (Cs) “per a estudiar la instal·lació estaciones de càrrega de dispositius mòbils en llocs estratègics del municipi”, ha destacat el portaveu de la formació liberal, Jesús Gimeno.

Segons l'edil de Cs, “la iniciativa suposa respondre a una demanda del segle XXI”. “L'ús de les noves tecnologies, sobretot del telèfon móvil, està molt estés entre les persones de totes les edats que, ja siga per treball o per entreteniment, utilitzen aquests dispositius durant moltes hores al dia”, ha esgrimit.

A més, ha argumentat, “la tecnologia encara no ha aconseguit que la càrrega de la bateria d'aquests dispositius siga suficient per a un dia complet amb un ús intensiu d'aquests”.

Per això, ha explicat, “instal·lar els punts de càrrega en llocs estratègics donaria un gran servei a la població de Montcada, veïns i visitants podrien carregar els seus telèfons, tauletes o altres dispositius mòbils a través de ports USB i de manera gratuïta”.

Finalment, ha subratllat, “aquestes estacions de càrrega per a exteriors funcionen gràcies a l'energia solar, són respectuoses amb el medi ambient i no suposarien costos addicionals de subministrament d'energia per a les arques municipals”.

Pujar