Castellano

Cs Moncada denuncia que el tancament del bar de la Llar del Jubilat es deu a “la deixadesa” de l'ajuntament

Cs Moncada denuncia que el tancament del bar de la Llar del Jubilat es deu a “la deixadesa” de l'ajuntament
  • Gimeno: “Sabien des de fa un any que les persones que l'han portat fins ara no volien continuar i no han fet res per traure-ho a concurs”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Moncada, Jesús Gimeno, ha denunciat que “el tancament del bar de la Llar del Jubilat es deu a la deixadesa de l'ajuntament”. “Les persones que ho han estat regentant van avisar amb molt de temps de la seua decisió de no continuar i han tingut marge de sobres per a traure-ho a concurs”, ha criticat.

Gimeno ha explicat que “aquest bar està en el centre del poble i molts moncadins el freqüenten, però sobretot és un servei que s'està deixant d'oferir als jubilats i pensionistes”. A més, ha destacat, “aquest fastig a l'hora de renovar concessions i contractes no és nou, el bar del poliesportiu David Casinos porta tancat més d'un any i el contracte de l'aigua porta caducat des de 2018”.

Per a l'edil de la formació liberal, “és una llàstima que això ocórrega perquè a part del servei que es deixa d'oferir, s'estan eliminant oportunitats a autònoms, que poden estar interessats i s'entorpeix la creació de llocs de treball, tan necessaris”, ha defensat, al mateix temps que ha assegurat que “és un exemple més de la inacció d'aquest equip de govern, que no sols deixa que Moncada estiga més bruta que mai sinó que empitjora cada dia la seua nefasta gestió”.

 

Pujar