Castellano

Cs denuncia una segona permuta que deixa a Moncada amb dos policies menys en tres mesos

Cs denuncia una segona permuta que deixa a Moncada amb dos policies menys en tres mesos
  • Gimeno: “Una vegada més la falta de previsió d'aquest equip de govern perjudica la ciutadania, en aquest cas a la seua seguretat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Montcada, Jesús Gimeno, ha revelat que “l'ajuntament ha aprovat una permuta que deixa la reguarda de la Policia sense un altre agent”. “Al juny ja vam perdre un altre per la mateixa causa”, ha recordat.

“És incomprensible que l'ajuntament accepte una permuta sabent que l'agent que arriba es jubilarà ipso facto”, ha criticat Gimeno, qui ha destacat que “és una falta total de previsió que repercuteix negativament en la protecció dels moncadins”.

A més, ha concretat, “entre els agents que estan de baixa i les vacants, ara mateix Moncada té 10 efectius menys del que deuria i del que necessita per a protegir amb totes les garanties a la població”.

Finalment, ha lamentat, “aquesta apatia no ens sorprén perquè aquest equip de govern ens té acostumats a atzagaiades d'aquest tipus”. Per contra, ha defensat, “Moncada es mereix uns gestors que no repetisquen els mateixos errors constantment”.

Pujar