25 d’octubre de 2020 25/10/20

Ciutadans qualifica de “nyap” la construcció de barracons en el poliesportiu La Pelosa

Ciutadans qualifica de “nyap” la construcció de barracons en el poliesportiu La Pelosa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans qualifica de “nyap” la construcció de barracons en el poliesportiu La Pelosa - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada Jesús Gimeno ha qualificat de "nyap" la instal·lació de quatre barracons en el poliesportiu La Pelosa.

  El regidor ha advertit que "esta obra provisional, que es va anunciar en l'última Junta de la Fundació Esportiva Municipal, costarà almenys 16.000 euros". A més, ha criticat que "els barracons trenquen amb l'estètica del poliesportiu i no s'adapten a les necessitats reals dels usuaris".

  Segons Gimeno, "Cs havia parlat amb l'alcaldessa que la millor opció era licitar una obra permanent que s'ajustara als estàndards de qualitat i estètica que el poliesportiu requereix". "El canvi d'opinió respon a un interés partidista", ha denunciat.

  L'edil ha argumentat que "per la inacció i deixadesa que caracteritza a este equip de govern han passat més de dos anys sense fer res al respecte". "Ara ja no els dóna temps a licitar l'obra i que estiga acabada abans que finalitze la legislatura per a poder fer-se la foto", ha subratllat.

  Per això, l'edil ha destacat que "Amparo Orts i els seus socis preferixen posar un pegat per a traure rèdit polític abans que construir les instal·lacions de qualitat que mereixen els moncadenses".

  Pujar