Castellano

Ciutadans Moncada sol·licita a s'autoritze el mercat ambulant ambulant

Ciutadans Moncada sol·licita a s'autoritze el mercat ambulant ambulant
  • Pérez: “A part del dels dilluns, per Nadal solen vendre durant diversos caps de setmana; però s'ha prohibit que instal·len les parades”

El regidor de Ciutadans (Cs) Moncada, José Pérez, ha sol·licitat que “s'autoritze el mercat ambulant ambulant el pròxim cap de setmana i l'habitual dels dilluns”. “És possible la seua instal·lació si es controla l'aforament i es compleixen totes les mesures dictades per Sanitat per a aquesta mena de mercats”, ha explicat. 

A més, ha argumentat, “els venedors ambulants s'havien aprovisionat per a vendre durant diversos caps de setmana per Nadal i ara tenen una mercaderia que no poden vendre”. “A això cal sumar-li que tampoc poden els dilluns i les pèrdues acumulades durant aquests mesos de pandèmia”, ha lamentat Pérez. 

En la mateixa línia, l'edil de la formació taronja ha insistit “en la necessitat d'ajudar als autònoms, l'estan passant molt malament en aquesta crisi, com aquests venedors ambulants, que si no se'ls autoritza a muntar la seua parada, no ingressen res; però continuen pagant impostos”. 

Finalment, Pérez ha instat al govern municipal “a posar en marxa la taula de diàleg de tots els grups polítics”. “És uns dels punts del decàleg de Cs que va condicionar el nostre vot a favor”, ha indicat, al mateix temps que ha advertit que “ara podríem consensuar què fer amb el mercat ambulant i tantes altres mesures per a tractar d'ajudar als ciutadans en aquesta pandèmia”. 

 

Pujar