25 d’octubre de 2020 25/10/20

"Ciutadans és l'únic partit que dóna suport a mesures d'ajuda als afectats per la dislèxia"

"Ciutadans és l'únic partit que dóna suport a mesures d'ajuda als afectats per la dislèxia" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  "Ciutadans és l'únic partit que dóna suport a mesures d'ajuda als afectats per la dislèxia" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Moncada, Jesús Gimeno ha destacat que "Cs és l'únic partit que dóna suport a mesures per a la detecció i l'atenció als moncadins que tenen dislèxia". "Cap grup ha votat a favor de la nostra moció pel simple de fet d'haver-la presentat nosaltres", ha assegurat.

  Per a Gimeno "és incomprensible que en nombrosos municipis de la Comunitat Valenciana, Sagunt, Elx, Santa Pola o Cocentaina, i de la resta d'Espanya, en diputacions com la de Granada o en parlaments autonòmics com la Junta d'Extremadura s'haja aprovat per unanimitat i ací ningú li done suport". "Igualment, Podemos i PSOE han votat a favor en el Congrés dels Diputats", ha indicat.

  A més, ha explicat l'edil, "Compromís ha votat en contra del que prometia en el seu programa electoral, ja que en ell arreplegava mesures de suport per als menors amb esta diversitat cognitiva".

  "Per tot açò, es pot pensar, que l'única explicació per a no donar suport a la proposta és un fi partidista sense tindre en compte res ni miqueta el millor per als ciutadans afectats", ha criticat.

  Gimeno ha recordat que "la moció plantejava la posada en marxa d'ajudes a les famílies dels xiquets amb dislèxia, el complement a la programació lúdica i cultural de Moncada amb activitats específicament adaptades a persones amb este problema així com la programació, en el marc del Dia Mundial de la Dislèxia, d'actes que permeten donar visibilitat a esta diversitat cognitiva afavorint amb això la seua inclusió".

  "Els partits que ací no han donat suport a estes mesures haurien d'explicar a tots els ciutadans per què voten a favor d'elles en altres llocs, per què volen ajudar als afectats per la dislèxia d'altres ciutats i als moncadins, no", la conclòs.

  Pujar