Castellano

Ciutadans dóna suport a les reivindicacions dels agricultors moncadins

Ciutadans dóna suport a les reivindicacions dels agricultors moncadins
  • Gimeno: “Ahir es van manifestar en el ple amb tota la raó, li demanen a l'ajuntament més compromís i més coordinació per a salvar el camp”

El portaveu de Ciutadans (CS) Montcada, Jesús Gimeno, ha donat suport a les “reivindicacions dels agricultors” que ahir van expressar en el ple la seua “decepció amb l'actuació de l'equip de govern”. En aquest sentit, Gimeno ha qualificat les seues demandes de “més compromís i més coordinació” de “justes i raonables”.

“CS sempre estarà al costat dels agricultors perquè Moncada també és Horta”, ha assegurat, al mateix temps que ha lamentat “la crisi permanent del camp i la seua deterioració gradual”. Per a Gimeno, “davant aquesta difícil situació, el mínim que pot fer l'ajuntament és escoltar-los i ajudar-los; però, segons els propis agricultors, no ho fa”.

Per contra, l'edil de la formació liberal i candidat de CS a l'alcaldia s'ha posat “a la disposició d'aquest col·lectiu per a treballar amb els llauradors i atallar els problemes que pateixen”. “CS serà ací sempre perquè hem d'estar units per a aconseguir les millores necessàries”, ha defensat.

Pujar