Castellano

Cs aconsegueix unanimitat per a eliminar la taxa de terrasses a Moncada fins a 2022

Cs aconsegueix unanimitat per a eliminar la taxa de terrasses a Moncada fins a 2022
  • Gimeno: “Hem aconseguit una pròrroga de nou mesos per a alleujar a l'hostaleria en un any que continuarà sent complicat”

Ciutadans (Cs) aconsegueix unanimitat “per a eliminar la taxa de terrasses a Moncada fins a 2022”, ha destacat el seu portaveu, Jesús Gimeno.

L'edil de la formació taronja ha explicat que “l'exempció d'aquest gravamen per a bars, cafeteries i restaurants ja estava aprovada fins al 31 de març de 2021 i així s'estendrà fins al 31 de desembre”. “Ho hem fet de manera que aquesta ampliació no requerisca un nou informe per a garantir que s'aplica sense necessitat de més burocràcia”, ha concretat.

A més, Gimeno ha esgrimit que “l'hostaleria és un dels sectors que més està patint la crisi i les terrasses són ara no sols un element essencial per a atraure clients sinó que constitueixen un espai més segur contra la covid-19”.

Per això, ha argumentat, “aquesta mesura és un suport més al sector hostaler de Moncada, generalment negocis familiars que a més empren a veïns del municipi”. “En l'acord de pressupostos, Cs va posar entre una altra condicions per a la seua aprovació, una partida de 100.000 euros per a pimes i autònoms”, ha recordat el regidor de Cs.

Pujar