27 de novembre de 2020 27/11/20

Moll Autos prepara l'I Esdeveniment del Vehicle Elèctric de la Safor, L'ECO MOLL Electric Experience

Moll Autos prepara l'I Esdeveniment del Vehicle Elèctric de la Safor, L'ECO MOLL Electric Experience - (foto 1)
  • Tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 d'octubre enfront del recinte firal de Gandia, en les pròpies instal·lacions que Moll Autos

MÉS FOTOS
Moll Autos prepara l'I Esdeveniment del Vehicle Elèctric de la Safor, L'ECO MOLL Electric Experience - (foto 2)
Moll Autos prepara l'I Esdeveniment del Vehicle Elèctric de la Safor, L'ECO MOLL Electric Experience - (foto 3)
Moll Autos prepara l'I Esdeveniment del Vehicle Elèctric de la Safor, L'ECO MOLL Electric Experience - (foto 4)

La transició ecològica s'origina al nostre país per a posar fi a la destrucció del nostre medi ambient. És per aquesta raó, que el canvi climàtic i la contaminació de l'aire són els dos majors desafiaments mediambientals als quals ens enfrontem. D'igual manera, les emissions globals de gasos d'efecte d'hivernacle presenten dades alarmants al nostre país.

Per això, des del sector de l'automòbil s'estan generant accions diàries per a pal·liar la petjada de carboni que actualment és responsable del 9% de les emissions i així afavorir la transició ecològica.

Arran de la problemàtica que s'està vivint, Moll Autos el conegut grup de concessionaris de la comarca ha organitzat el l I Esdeveniment del vehicle elèctric de Gandia i Dénia. Aquest esdeveniment persegueix un objectiu, informar de tots els avantatges i facilitats que el món de la mobilitat elèctrica està oferint.

Així doncs, l'ECO MOLL Electric Experience, que és el nom que ha rebut l'I Esdeveniment del vehicle elèctric de la comarca se celebrarà durant els dies 15-16 i 17 d'octubre enfront del recinte firal de Gandia, en les pròpies instal·lacions que Moll Autos presenta. A més, durant l'esdeveniment es garantirà la protecció de tots els visitants complint amb totes les normatives de seguretat i protecció contra el COVID-19.

L'ECO MOLL Electric Experience naix amb una visió totalment interactiva i on el visitant serà el protagonista de diferents tallers que li permetran aprendre de prestigiosos experts dels sistemes de càrrega a instal·lar a casa i els costos d'aquests, les diferents ajudes existents tant del programa Moves II com el Renove, gaudir d'una exposició estàtica amb tota la gamma de vehicles elèctrics, híbrids, híbrids enxufables i microhíbrids. I el millor de tot, gaudir d'una experiència elèctrica de conducció que canviarà la teua manera de veure la mobilitat elèctrica.

Moll Autos anima a tota la ciutadania al fet que no es perda l'I Esdeveniment del vehicle elèctric i que siga el protagonista de la mobilitat elèctrica durant tres magnífics dies. La cita es pot reservar telefonant al 96 104 21 87: "No et perdes la millor experiència de conducció elèctrica mai vista".

Pujar