elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Missatge de Ximo Puig als joves: "A mi també m'indigna aquesta gent que la fa grossa"

Missatge de Ximo Puig als joves: "A mi també m'indigna aquesta gent que la fa grossa"
Missatge de Ximo Puig als joves: "A mi també m'indigna aquesta gent que la fa grossa"
  • El president de la Generalitat valora l'esforç dels joves valencians per mantenir la millor incidència d'Europa: "Espero que aquest estiu pugueu viure la vida amb la mateixa intensitat que l'heu protegit"

"Clara, David, Aitana, a mi també m'indigna aquesta actitud minoritària i irresponsable, una actitud de desfasament de la gent que provoca i que contrasta amb aquest esforç enorme que esteu fent els joves". Amb aquesta frase arrenca el missatge que el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha llançat a Instagram als més de 300 joves que, al llarg dels últims dies, s'han dirigit al seu compte personal mitjançant missatge privat per interessar-se per la situació sanitària després de la finalització de l'estat d'alarma.

Ximo Puig valora l'esforç dels joves valencians per mantenir la millor incidència d'Europa "davant de la gent que la fa grossa" i "l'actitud de desfasament" en altres territoris. La joventut valenciana "mereix viure la vida aquest estiu amb la mateixa intensitat que l'ha protegit", ha assenyalat.

"Heu dit que no a moltes coses perquè dir que sí als vostres avis, famílies ... sou el nostre major orgull". El president els ha dit que hem entrat en un moment de desescalada progressiva en el qual es va a combinar l'esperança amb la cautela: "Per això estem coordinant amb les forces de seguretat i els municipis costaners que es facin complir les normes que protegeixen la nostra salut ".

El president convida que la gent vinga a la Comunitat Valenciana però que ho faça respectant les normes "de manera estricta, sí o sí, no hi ha altra opció". "Espere que aquest estiu pugueu viure la vida amb la mateixa intensitat que l'heu protegit, perquè us ho mereixeu", conclou el vídeo que s'ha difós a Instagram.

Pujar