elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els mercats de la Comunitat vendran "lava comestible" a favor de La Palma

Els mercats de la Comunitat vendran "lava comestible" a favor de La Palma
  • L'objectiu és recaptar fons per a ajudar als afectats per l'erupció del volcà de La Palma

Mercats municipals de la Comunitat Valenciana, membres de Confemercats, se sumen a la iniciativa solidària que ha impulsat Mercats d'Espanya, i vendran lava comestible amb sabor de plàtan per a ajudar als afectats en el primer aniversari de l'erupció del volcà de La Palma.

Es tracta d'una iniciativa que ha sigut ideada i elaborada pel mestre pastisser Christian Escribà, un producte fet de carbó de sucre, que es podrà trobar al llarg d'aquesta setmana i fins al 30 de setembre en mercats com el Mercat Central de Castelló, Onda, Carcaixent, Burjassot, Cabanyal i Mercat Central de València.

Els fons que s'aconseguisquen d'aquestes vendes en els mercats tradicionals aniran dirigits a tots aquells que van patir els efectes de l'explosió volcànica, que es va iniciar el 19 de setembre del passat any, i que va ser l'erupció més llarga registrada a l'illa.

Els mercats de la Comunitat Valenciana han volgut col·laborar en aquesta original iniciativa, que sorprendrà els clients, i que és un vertader gest de solidaritat dels venedors amb tots aquells que han patit les conseqüències d'aquesta tragèdia.

La presidenta de Confemercats, Merche Gayet ha destacat que “els mercats de la Comunitat estan sempre al costat dels qui ens necessiten i en aquest dia tan especial volem contribuir amb el nostre granet d'arena, aportant el nostre bon fer, posant a la venda un producte que, a més de ser innovador, farà més suportable la situació de milers de persones que han patit l'impacte d'aquesta catàstrofe”.

Pujar