24 d’octubre de 2020 24/10/20

Mercadona donarà prioritat d'accés a sanitaris i forces de seguretat

Mercadona donarà prioritat d'accés a sanitaris i forces de seguretat - (foto 1)
  • El supermercat ja prioritzava l'entrada d'embarassades, persones majors i amb discapacitat

Mercadona ha anunciat que a partir d'aquest dijous incorpora novetats en els seus supermercats. El primer d'ells és que es donarà prioritat d'accés al personal sanitari, forces de seguretat, bombers i personal d'atenció social, degudament acreditats. Ja ho feia fins ara a majors, persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda, embarassades, i els acompanyants necessaris.

A més, la companyia de Juan Roig ha anunciat que amb l'objectiu de continuar atenent els col·lectius més desfavorits, “es reactiven els processos de donació de productes de primera necessitat als Menjadors Socials i Bancs d'Aliments amb els quals la companyia venia col·laborant habitualment”.

Són les principals novetats que estaran en vigor des d'aquest dijous i que se sumen a unes altres que el supermercat ha anat posant en marxa des que es va decretar l'estat d'alarma fa quasi dues setmanes.

De fet, aquests dies està instal·lant mampares de metacrilat de protecció/separació en la secció de caixes de tots els supermercats. A més, està obligant els clients a usar guants, “els mateixos que s'utilitzen en la secció de Fruita i Verdura”. “Preguem als nostres clients la màxima col·laboració en el compliment d'aquestes mesures”, han explicat en un comunicat.

Des de fa una setmana, recordem, Mercadona ha reduït fins i tot més els horaris i havia instal·lat gel desinfectant i paper, tal com els havia comptat elperiodic.com. Pots veure ACÍ tots els canvis que ha aplicat el supermercat.

Pujar