29 de novembre de 2020 29/11/20

Les màximes tornen a disparar-se aquest dijous fins als 36 graus

Les màximes tornen a disparar-se aquest dijous fins als 36 graus - (foto 1)
  • AEMET pronostica una nova jornada calorosa en la Comunitat

Els dies calorosos van donar passe precipitacions generalitzades per tota la Comunitat, i ara després d'uns dies on els termòmetres han donat una treva AEMET preveu que les altes temperatures tornen a ser les protagonistes. Per a aquest dijous, s'espera una pujada generalitzada de les temperatures que poden arribar a aconseguir els 36 graus.

Així, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), aquest dijous romandrà activa l'alerta taronja i els cels lluiran buidats, amb algun núvol que anirà evolucionant conforme avance el dia sent especialment notable a partir del migdia.

De cara al divendres, es manté l'alerta i els termòmetre continuaran pujant fins als 38 graus de màxima. Els cels seguiran buidats, amb algun interval de núvols que podria deixar algun ruixat aïllat o tempesta ocasional a la vesprada a l'interior de Castelló.

A més, les temperatures pugen de forma generalitzada en tota la Comunitat Valenciana sent especialment altes en zones de l'interior de València, on es registraran els valors més alts.

Per províncies i de mitjana, els termòmetres marcaran hui els següents valors: a València 36 graus de màxima i mínimes de 22 graus; a Castelló màximes de 33 graus i mínimes de 22 ; i a Alacant s'aconseguiran els 31 graus de màxima i les mínimes seran de 23 graus.

Una previsió meteorològica que es prolongarà durant tot el cap de setmana el qual estarà marcat per l'arribada de la segona onada de calor de l'estiu.

Pujar