10 de desembre de 2019 10/12/19

Massanassa registra un nou atac vandàlic contra una colònia de gats

Massanassa registra un nou atac vandàlic contra una colònia de gats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Massanassa registra un nou atac vandàlic contra una colònia de gats - (foto 2)

  Des de l'Associació Colònies de Gatets de Massanassa s'ha denunciat un nou acte vandàlic contra una de les colònies que s'encarreguen de cuidar, protegir i controlar en el terme municipal de la citada localitat de l'Horta Sud. En esta ocasió l'atac s'ha perpetuat també de matinada, i ha tingut com a conseqüència la destrossa dels refugis que els voluntaris havien preparat per als animals en una zona del polígon industrial que demanen no revelar per seguretat.

  Este nou atac se suma als viscuts en el primer semestre de l'any i que van costar la vida de diversos animals que van morir per envenenament. Ja s'han interposat diverses denúncies per part dels responsables de Colònies de Gatets i s'ha anunciat una nova per a alertar que estos fets s'estan tornant a cometre. Després d'aquelles morts, i al calor d'una forta mobilització ciutadana, l'equip de govern municipal es va comprometre a buscar una alternativa per a estos animals que habiten per tot el terme municipal. No obstant açò, i a pesar que ja s'ha posat en marxa un primer espai en la zona de l'aparcament del Carrer Sèquia de Favara, no s'han dut a terme els promesos en la zona del polígon industrial, una de les quals més felins acumula de tota Massanassa.

  Igualment, des de l'associació animalista s'han posat en contacte amb l'alcalde Paco Comes per a fer-li arribar tota la informació sobre el succeït i sol·licitar el compliment del compromís adquirit fa mesos relatiu a l'habilitació d'espais adequats per als animals en la zona industrial.

  ocultar
  Massanassa registra un nou atac vandàlic contra una colònia de gats
  Pujar