9 de desembre de 2019 9/12/19

L'alcalde de Massanassa Vicent Pastor (PP) renunciarà al seu càrrec el pròxim 25 de juliol

L'alcalde de Massanassa Vicent Pastor (PP) renunciarà al seu càrrec el pròxim 25 de juliol - (foto 1)
  • Pastor ha sigut alcalde de manera ininterrompuda des de fa 16 anys

El Ple de l'Ajuntament de Massanassa del pròxim 25 de juliol viurà un moment quasi històric amb la renúncia de l'encara alcalde de Massanassa, el popular Vicent Pastor. El primer edil ha estat en el seu lloc des de mitjan legislatura de 1999, quan la dimissió de l'ex alcalde Vicente Espinosa va motivar l'arribada de Pastor a l'alcaldia del municipi, un càrrec que ha revalidat en les successives cites electorals, unes vegades de la mà de l'extinta Unió Valenciana, unes altres amb majoria absoluta i en l'última ocasió de la de Ciudadanos, l'únic edil dels quals va ser clau perquè el PP seguira en el poder vint anys després del seu primer mandat l'any 1995.

Així, la convocatòria de Ple que se celebrarà el pròxim dia 25 de juliol contempla la presa en consideració de la renúncia presentada per l'alcalde Vicent Pastor. De moment no ha transcendit si la renúncia serà total, incloent l'acta de regidor, o si només renunciarà a les seues atribucions com a alcalde però mantenint la seua presència en el Ple. En cas de dimitir seria Raquel Ramón la següent regidora a entrar a formar part del Ple en córrer en ordre natural la llista que el PP va presentar en 2015.

En tot cas, el fins ara Primer Tinent d'Alcalde, Francisco Comes Monmeneu, serà el seu més que provable successor, en explicar des de fa diversos mesos amb la delegació expressa de les funcions de l'alcaldia a causa d'una baixa laboral en la qual es trobava, oficialment, Vicent Pastor. La renúncia de Pastor no provocarà, previsiblement, alteració alguna de l'acord de govern que mantenen a Massanassa PP i Ciudadanos. D'esta manera, Massanassa canviarà d'alcalde a menys d'un any de les eleccions municipals en les quals ja es preveia una renovació de cartell en el PP després de quatre cites consecutives de Pastor al capdavant de les files populars.

ocultar
L'alcalde de Massanassa Vicent Pastor (PP) renunciarà al seu càrrec el pròxim 25 de juliol
Pujar