13 d’agost de 2020 13/8/20

La Confraria del Cor de Jesús de Massanassa organitza una arreplega solidària de menjar i productes d'higiene

La Confraria del Cor de Jesús de Massanassa organitza una arreplega solidària de menjar i productes d'higiene - (foto 1)
  • Tot el recaptat anirà destinat al Projecte Rehobot, de l'Associació Natania, per a persones sense llar a València

  • Durant l'arreplega es projectarà una pel·lícula històrica sobre el Cor de Jesús'

La Confraria del Sagrat Cor de Jesús de Massanassa ha organitzat, de cara al pròxim diumenge 4 de novembre, una arreplega solidària d'aliments i productes d'higiene personal en el Centre Parroquial de la localitat, ubicat junt amb l'Església de Sant Pere. Tot el que se recapte es destinarà a l'associació Natania i al seu projecte Rehobot, dedicat a l'atenció de les moltes persones sense llar que sobreviuen en la ciutat de València.

D'esta manera, diumenge que ve des de les 17h de la vesprada les integrants de la Confraria estaran en el Centre Parroquial arreplegant tonyina, paté, roba interior, paper higiènic, sucre i galletes, llet, café, maquinetes d'afaitar, refrescos, gel, xampú, colacao, fruita en conserva i desodorants.

Així mateix, durant tota la vesprada es projectarà la pel·lícula 'Las Campanes de Santa María' (1945) l'argument principal de la qual és el de narrar les vivències d'una monja en un barri deprimit de Nova York. Durant la vesprada també tindrà lloc una xicoteta berenar, que anirà a càrrec de la Confraria, per a totes les persones que hagen col·laborat.

Pujar