Castellano

L'unitat canina de la Policia Local realitza una exhibició en el Col·legi Bisbe Amigó de Massamagrell

L'unitat canina de la Policia Local realitza una exhibició en el Col·legi Bisbe Amigó de Massamagrell

  La Policia Local de Massamagrell ha volgut acostar les seues accions a l'alumnat del Col·legi Bisbe Amigó.

  Un equip de la Policia es va traslladar amb la seua unitat canina al col·legi i es van fer diverses demostracions de com reaccionen els gossos davant diferents situacions: immobilització de persones agressives, tinença il·lícita de drogues...

  Tal com ha comentat un dels agents que va fer la demostració "volem demostrar que els animals i les persones formen un equip de treball perfecte".

  L'alumnat va poder acostar-se directament als gossos i interaccionar amb ells. Aquesta iniciativa s'ha començat en el Col·legi Bisbe Amigó però es vol seguir fent aquest tipus d'activitats en els diferents centres educatius.

  Juntament amb agents de la Pobla de Farnals, Albuixec i Benifaió, que també van visitar el col·legi, s'està col·laborant per a dur a terme diferents accions conjuntes i visitar les diferents poblacions engegant la brigada canina pels carrers dels diferents municipis.

  Segons comenta l'Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez "des de l'1 de gener de 2017 s'està intensificant el treball de la unitat canina, s'ha recuperat la importància d'aquesta unitat i s'estan realitzant accions en les zones més concorregudes com a passejos i parcs amb tal de vigilar la tinença il-lícita de substàncies estupefaents."

  Pujar