27 de novembre de 2020 27/11/20

Comencen les Festes Majors 2017 de Massamagrell

Comencen les Festes Majors 2017 de Massamagrell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen les Festes Majors 2017 de Massamagrell - (foto 2)

  Massamagrell celebrarà les seues Festes Majors de 2017 des del 15 de setembre fins a l’1 d’octubre. El llançament del xupinaso des de la balconada de l’Ajuntament marcarà l’inici de dos setmanes plenes d’activitats, tant culturals com gastronòmiques, musicals i religioses, en les quals podran gaudir els veïns i veïnes de totes les edats.

  “Enguany ens tornem a trobar sense Clavaris de la Verge del Rosari ni Filles de María, per la qual cosa l'Ajuntament ha hagut de fer un important esforç econòmic i assumir la gran majoria d'actes. El programa de festes presenta algunes novetats. Es faran per primera vegada calderes el diumenge de l'Entrada de la Murta i el Pregó, organitzades pels Festers del Crist, juntament amb un concert de la Unió Musical de Massamagrell. Les tradicionals paelles, que tindran lloc el diumenge 24 de setembre, canviaran el seu habitual horari nocturn i es realitzaran al migdia, després de sotmetre-les a una consulta ciutadana, i pensant que puga assistir un major nombre de població. Després del dinar se celebrarà el “Paelles Holi Festival” amb dj’s, música i colors. D'altra banda, el concert que es realitzava en la nit de la torrà, es canviarà per l'Orquestra Montecarlo; i el concert, que enguany és d'un dels grups de l'estiu, Bombai, servirà per a donar inici a les festes a continuació del xupinaso”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.

  “Des de l'Ajuntament hem preparat una programació molt variada. Vull agrair a totes les persones, institucions, col·lectius i associacions que han fet possible les Festes Majors de Massamagrell 2017”, exposa l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar