elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una mare de Calp demana ajuda per a complir el somni de “veure caminar al seu fill” de 10 anys amb espina bífida

Una mare de Calp demana ajuda per a complir el somni de “veure caminar al seu fill” de 10 anys amb espina bífida
  • El xicotet desitja “jugar com els altres xiquets, córrer al costat del meu germà darrere d'una pilota, caminar en tricicle o simplement fer alguns passos cap a la cistella dels joguets”

Una mare de Calp ha llançat una iniciativa per a recaptar la quantitat de diners suficients per a complir el somni del seu fill de 10 anys.

El xicotet José María pateix espina bífida i el seu somni continua sent “poder caminar, jugar com els altres xiquets, córrer al costat del meu germà darrere d'una pilota, caminar en tricicle o simplement fer alguns passos cap a la cistella dels joguets”.

El problema ve perquè no pot fer tot el que desitja a causa de la seua malaltia.

En la campanya de recaptació explica que “vaig nàixer amb un cos diferent als altres xiquets. Els metges ho diuen així: mielomeningocele L5-S1 o espina bífida, des de molt xicotet tenia crisi d'epilèpsia generalitzada amb convulsions greus, tinc estenosi congènita de la vàlvula pulmonar”.

La seua família ha llançat aquesta bonica iniciativa a través de la plataforma GoFundMe per a fer realitat el seu somni: “caminar junts als altres”.

El xicotet ha sigut intervingut en diverses ocasions, la més recent, el passat 8 de març. Una operació que, malgrat ser costejada per la Seguretat Social, també comporta despeses paral·leles de rehabilitació que la família haurà d'assumir.

Precisament ací és on està el problema. La crisi econòmica derivada del Coronavirus va reduir dràsticament els ingressos familiars i la seua mare no pot costejar totes les teràpies que el xicotet necessitarà dur a terme per a la seua correcta rehabilitació després de la intervenció.

“Perquè la meua operació no siga en va he de realitzar tractaments intensius de 4 vegades per setmana amb fisioterapeutes especialitzades”, detallen en la campanya.

El més important és que la família no està disposada a rendir-se.

És per això que des de la campanya de recaptació de fons el xicotet ha llançat una crida a la solidaritat: “Ajuda'm al fet que tot el dolor de la cirurgia i el meu esforç no acaben en va; sent unes tremendes ganes de jugar com els altres xiquets, córrer al costat del meu germà darrere d'una pilota, caminar en tricicle o simplement fer alguns passos cap a la cistella dels joguets, però no puc. Ajuda'm a aconseguir el tractament amb les fisioterapeutes perquè tinga una oportunitat de posar-me dempeus”.

L'objectiu final de la iniciativa és recaptar fins a 26.000 euros, per la qual cosa la família ja ha començat a rebre les primeres donacions.

Pujar