Castellano

Manuel Illueca (IVF): “La Generalitat brindarà totes les facilitats que puga al teixit productiu valencià”

Archivo
Archivo

  L'Institut Valencià de Finances (IVF) se suma a les ajudes perquè les empreses valencianes patisquen el menys possible l'impacte del coronavirus en els seus comptes i activitats. Així ho anunciava aquesta setmana el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui detallava mesures per valor de 97 milions d'euros de suport als autònoms i petites empreses.

  Sobre aquest tema a reflexionat el director de l'IVF, Manuel Illueca en InterCafé de Intereconomía València on, en declaracions recollides per elperiodic.com, ha afirmat que la Generalitat “brindarà totes les facilitats que puga al teixit productiu valencià”.

  “L'institut aquesta preparant diferents alternatives de finançament per a les empreses que estan travessant greus problemes de liquiditat. Però hi ha un missatge que és fonamental llançar ara i és que les línies ja estan obertes” ha apuntat, animant a tot aquell que les precise a no esperar més temps per a sol·licitar-les.

  Amb això, Illueca ha explicat que l'objectiu d'aquestes ajudes és “evitar el tancament d'empreses” i sobretot “aconseguir que les nomines arriben als treballadors perquè es mantinga el consum”: “Volem que la gent tinga la tranquil·litat de ser a les seues cases sentint que té suport per a poder aguantar aquesta situació durant una mica de mes temps” ha apuntat el director de l'IVF.

  En aquest sentit, s'han detallat mesures dirigides a autònoms i petites empreses per als qui es posa sobre la taula la possibilitat d'accedir a ajudes directes o a prestem participatius segons siga la situació econòmica en la qual es trobe l'entitat.

  Pujar