elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es manté el temps hivernal en la C. Valenciana: Aquest dijous tindrem més pluja, neu i fred

Es manté el temps hivernal en la C. Valenciana: Aquest dijous tindrem més pluja, neu i fred
  • La cota de neu baixa als 700 metres en el nord i l'AEMET activa l'avís groc per mínimes de fins a -6 °C

Arribem a la meitat de la setmana i es manté el temps desapacible en la Comunitat Valenciana. L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat per a aquest dijous l'avís groc davant temperatures mínimes que afectaran especialment l'interior nord de Castelló, on el mercuri podria descendir fins als -6 °C.

En la resta del territori tindrem un predomini de cel nuvolós disminuint a intervals nuvolosos a últimes hores. S'esperen ruixats en el sud de València i nord d'Alacant, que tendiran a remetre durant la vesprada, i seran probables de manera dispersa o ocasional en la resta del territori.

La cota de neu estarà entre els 700-900 metres en la meitat nord, i entorn de 1000-1100 metres en el sud, per la qual cosa no seria estrany veure de nou un mantell blanc cobrint multitud de municipis de les serres i muntanyes valencianes.

Les temperatures mínimes aniran en descens, més acusat a Castelló; les màximes també presentaran un descens en la meitat sud, sobretot a l'interior, i amb pocs canvis en la resta. D'altra banda, s'esperen gelades a l'interior, més intenses en el terç nord. Els termòmetres marcaran entre 7 °C i 15 °C a Alacant, en el cas de Castelló estaran entre els 5 °C i 13 °C, i a València romandran entre els 7 °C i 13 °C.

El vent bufarà del nord-est, moderat en el litoral i fluix a l'interior.

Pujar